AEG ABB68211AF

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543504565 Categorie:

Beschrijving

De veiligste bewaaromstandigheden voor uw diepvriesproducten Elektronische temperatuurregeling De elektronische temperatuurregeling in deze diepvrieskast houdt de temperatuur stabiel en accuraat en voorkomt temperatuurschommelingen voor de hoogste veiligheidsnormen. Bewaar uw voedsel zo veilig mogelijk met de elektronische temperatuurregeling van deze diepvrieskast. Omdat de temperatuur elektronisch wordt geregeld, blijft deze stabiel en constant, precies op het niveau dat u heeft geselecteerd. Doordat temperatuurschommelingen voorkomen worden, blijft uw voedsel langer vers ingevroren tot op het moment dat u ze wilt gebruiken. Perfect vers voedsel – rechtstreeks uit uw vriezer Vriezer met Frostmatic-functie voor snel invriezen Wanneer u verse levensmiddelen in de vriezer doet, is het belangrijk dat de benodigde invriestemperatuur snel wordt bereikt. Met de Frostmatic-functie bereikt de vriezer snel de maximale invriescapaciteit om alles snel in te vriezen. Zo wordt zowel het uiterlijk als de smaak van het voedsel bewaard. Zodra alles is ingevroren, slaat het apparaat de standaardinstelling op. U zal de deur niet langer per ongeluk open laten Geïntegreerd akoestisch alarm dat u waarschuwt als u de deur open laat Dankzij het geïntegreerde akoestische alarm weet u onmiddellijk wanneer de deur van de diepvrieskast open is, dit zorgt ervoor dat uw voedsel altijd in de ideale omstandigheden wordt bewaard. U bent er niet altijd zeker van dat de deur goed werd gesloten – en u wilt dit ook niet steeds opnieuw controleren. Met deze diepvrieskast echter, weet u altijd wanneer de deur open is. Dit komt omdat de diepvrieskast over een geïntegreerd akoestisch alarm beschikt dat u onmiddellijk waarschuwt. Netto inhoud: 95 liter Externe elektronische temperatuurregeling Geluidsniveau: slechts 38 dB Frostmatic-functie Frostmatic-functie voor snel invriezen van verse levensmiddelen Akoestisch en visueel alarm bij temperatuurstijging Als de temperatuur in de kast te hoog is, wordt u met een rood lampje en een alarmsignaal gewaarschuwd. Akoestisch en visueel alarm bij open deur Diepvriesladen: 3 volledige breedte, transparant

Extra informatie

Typenummer

Merk

Inhoud

Klasse

Systeem

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug