AEG ABB68821LS

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543521388 Categorie:

Beschrijving

Snellere en efficiëntere ontdooiing Eenvoudiger en sneller te ontdooien Tijd is van het grootste belang als u uw diepvriezer ontdooit. Deze diepvriezer beschikt over de efficiënte LowFrost-technologie, die het ontdooiproces sneller dan ooit maakt en zorgt dat het minder vaak nodig is. Zo kan u uw apparaat snel weer volledig gebruiken. A++ klasse – in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+ A++ voor energie – verbruikt in vergelijking 21% minder dan apparaten van klasse A+ Bewaar uw voeding nog energiezuiniger – met deze staande diepvriezer uit de A++ klasse. Energieklasse A++ is in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+. Het energielabelsysteem van de EU rangschikt huishoudtoestellen onafhankelijk volgens hun energie-efficiëntie – en deze staande diepvriezer kreeg een A++ energielabel. Het verschil is duidelijk: bij staande diepvriezers is de A++ klasse in vergelijking 21% energiezuiniger dan klasse A+. Perfecte controle over de opslagcondities van uw voedsel Alarm bij temperatuurstijging, plus aanduiding van de hoogst bereikte temperatuur Voor een precieze bediening van uw diepvrieskast waarschuwen de zichtbare en hoorbare alarmen u als de temperatuur te sterk stijgt. De diepvrieskast legt ook de hoogst bereikte temperatuur vast. Deze diepvrieskast heeft een hoorbaar en zichtbaar alarm dat u onmiddellijk waarschuwt als de temperatuur in de diepvrieskast te hoog wordt. En in het ergste geval van een stroomstoring legt de diepvrieskast ook de hoogst bereikte temperatuur vast zodat u zeker weet of de temperatuur in de diepvrieskast gevaarlijk hoog is opgelopen. Complete flexibiliteit voor optimale vriezeropslag Verwijderbare laden en planken voor optimale vriezerruimte Eten voor een week opslaan in een vriezer is niet eenvoudig maar als je de platen en laden kunt verplaatsen, kan dat een heel verschil uitmaken. Omdat u de platen en laden van dit apparaat kunt verwijderen, kunt u zelfs eenvoudig grote en onhandige items invriezen en zo de ruimte optimaal gebruiken. Netto inhoud: 98 liter Elektronische temperatuurregeling Zeer stil: slechts 34 dB Frostmatic-functie Frostmatic-functie voor snel invriezen van verse levensmiddelen Akoestisch en visueel alarm bij temperatuurstijging Als de temperatuur in de kast te hoog is, wordt u met een rood lampje en een alarmsignaal gewaarschuwd. Flexi-Space: uitneembare glazen legplateaus in de vriezer

Extra informatie

Typenummer

Merk

Inhoud

Klasse

Systeem

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug