AEG BSK882220M

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543504053 Categorie:

Beschrijving

Zet smaak op de hoogste stand. De Steamboost-oven met volledige stoomfunctie werkt net als een traditionele oven, maar met het extra voordeel van stoom. De SteamBoost-oven met volledige stoomfunctie haalt meer smaak uit uw gerechten. Hij werkt precies hetzelfde als een traditionele oven, maar met het extra voordeel van stoom. Hierdoor worden gerechten pas echt spannend. Want warmte, zoals u weet, bruint en maakt knapperig. De introductie van stoom maakt het hele verschil, want hierdoor wordt de natuurlijke vochtigheid vastgehouden die voor vele sappige en malse gerechten zorgt, zoals vlees, vis, stoofgerechten en groenten, maar ook desserts. Het gaat allemaal om smaak. Telkens weer gerechten volgens uw eigen smaak Voedingssensor met kookhulpfunctie Door het nauwkeurig meten van de kerntemperatuur van uw voedsel, laat de Voedingssensor u weten wanneer uw vlees saignant, à point of bien cuit is. En u kunt er ook vis en groenten perfect bereiden zoals u wenst. Bereid meer dingen tegelijk en krijg toch een perfect resultaat Koken op meerdere niveaus – bereid gelijktijdig verschillende gerechten in deze oven dankzij de ringweerstand De ringweerstand in deze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard worden, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Luxe looks gecombineerd met prestaties van de bovenste plank Het Soft Closing-deursysteem zorgt voor een zachte en geruisloze sluiting van de deur De Soft Closing Door-technologie van de deur zorgt ervoor dat de deur altijd zacht en stil sluit voor een gevoel van hoogwaardig prestatievermogen. Beheers uw bereidingen Een intuïtieve draaiknop die onmiddellijk reageert op elke aanraking voor gehele en directe controle over uw gerechten Dankzij de responsieve Command-draaiknop hebt u complete controle over het kookproces; u kunt de tijd, temperatuur of functie van uw oven aanpassen. Door een simpele aanraking verschijnen uw kookinstellingen onmiddellijk op de heldere LCD-kleurendisplay voor directe controle van uw gerecht, waardoor aanpassingen exact en nauwkeurig zijn. De kookhulpfunctie zorgt ervoor dat u specifieke gerechten kunt selecteren voor professionele resultaten. Zonder andere knoppen die het geheel onoverzichtelijk maken, maakt de Command-draaiknop het eenvoudig en gestroomlijnd voor perfectie op uw bord; telkens weer. Bak zelfs de grootste ladingen perfect In vergelijking met standaard bakplaten is deze XL bakplaat 20% groter, waardoor u nog grotere porties heerlijk gebakken lekkers kunt bereiden. Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is. SteamBoost, multifunctionele heteluchtoven met geïntegreerde stoomfuncties SoftMotion™ – zacht sluitende deur Vanaf een zekere hoek wordt de deur op de laatste centimeters automatisch, heel zacht gesloten TouchControl bediening

Extra informatie

Typenummer

Merk

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug

0