AEG FSK31610Z

Product elders goedkoper?

Beschrijving

Vooruit plannen dankzij de uitgestelde startfunctie Startuitstelfunctie zodat u vooruit kunt plannen Door deze uitgestelde startfunctie kunt u vooruit plannen. Zo heeft u een propere vaat wanneer u dat wilt, zonder dat u de vaatwasser meteen aan moet zetten. Dankzij de uitgestelde startfunctie van deze vaatwasser kunt u gemakkelijk vooruit plannen. U kunt de tijd instellen die u het beste uitkomt en een perfect propere vaat hebben wanneer u dat wilt. Klaar wanneer u dat wilt Met alle vrijheid kunt u uw vaatwasser laten draaien met een uitsteltijd van 3 uur Benut de tijd de u heeft optimaal met de functie uitgestelde start van onze vaatwasser. Stel van te voren een starttijd in binnen een tijd van 3 uur nadat u uw vaat heeft ingeruimd en geniet van het gemak schoon vaatwerk te hebben wanneer het u uitkomt. Spoel uw borden af wanneer de vaatwasser nog niet vol is Spoel- en wacht: voorspoelen van een halfvolle vaatwasser Wanneer uw vaatwasser slechts halfvol is, wilt u misschien even wachten voordat u deze aanzet. Het spoel- en wachtprogramma spoelt vieze borden en minimaliseert onaangename geurtjes en houdt bacteriën weg. Vaak wilt u wachten totdat uw vaatwasser vol is, voordat u een volledige cyclus uitvoert. Maar vuile borden die in een vaatwasser zitten, kunnen leiden tot onaangename luchtjes en tot de groei van bacteriën. Met het spoel- en wachtprogramma kunt u gedeeltelijke afwas voorspoelen en het grootste deel van de etensresten afspoelen. Installatie: volledig geïntegreerd Schuifscharnieren voor flexibele installatie Water- en energieverbruik: 11 liter, 1.039 kWh bij Eco 50°C 4 Programma’s, 3 temperaturen Bestekmand Startuitstel: 3 uur Sensorlogic watersensor Gevoelige sensoren meten hoe snel het water in de machine warm wordt – en hoeveel daarvan van het servies terugstroomt. Aan de hand van deze gegevens berekent de SENSORLOGIC de noodzakelijke hoeveelheid water en het maximale energieverbruik.

Extra informatie

Typenummer

Merk

Geluid

Aansluitwaarde

Hoogte

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug