AEG HG955520UM

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543118823 Categorieën: ,

Beschrijving

Volledige controle dankzij bediening aan de voorkant Bedieningspaneel aan de voorkant De bediening van deze kookplaat is aan de voorkant geplaatst, zodat die makkelijk bereikbaar is en een maximale controle biedt over het kookproces. Om het perfecte gerecht te bereiden moet u het bereidingsproces volledig en precies kunnen controleren. De bediening van deze kookplaat zit aan de voorkant zodat u de kookplaat direct kunt bedienen en de instellingen beter en juister kunt uitvoeren – wat leidt tot een beter resultaat. Pannendragers met een elegant, modern ontwerp Stijlvol ontworpen gietijzeren pannendragers De gietijzeren pannendragers van de kookplaat hebben een moderne, stijlvolle uitstraling. Ze zijn elegant en toch zeer functioneel en ondersteunen perfect alle soorten en maten pannen. De duurzaam afgewerkte, gietijzeren pannendragers van de kookplaat hebben een modern, stijlvol uiterlijk. Elegant maar zeer functioneel, voor een veilige en stevige ondersteuning van de hele basis van de pan ongeacht de vorm of afmeting. Gegarandeerde veiligheid dankzij automatische uitschakeling Automatische uitschakeling van het gas als de vlam dooft Als de vlam per ongeluk uitgaat, wordt de gastoevoer afgesloten, wat de veiligheid perfect waarborgt. Voor een optimale veiligheid wordt de gastoevoer automatisch uitgeschakeld als de vlam per ongeluk uit gaat. Draaiknopbediening Linksvoor: 3800W/122mm Middenvoor: 1000W/54mm Middenachter: 1900W/70mm Rechtsvoor: 1900W/70mm Rechtsachter: 1900W/70mm Geïntegreerde vonkontsteking Deze gaskookplaat is uitgerust met geïntegreerde elektrische ontsteking. De brander wordt automatisch ontstoken als de bedieningsknop achter elkaar wordt ingedrukt en gedraaid.

Extra informatie

Typenummer

Merk

Bediening

Uitsparing

Kleur

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug