AEG KME525000M

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543596201 Categorie:

Beschrijving

Combinatiemagnetron met grill, voor optimale resultaten Magnetron met Grill – ontdooien, opwarmen en afwerken met een knapperig korstje. Zorg voor een knapperig korstje door een druk op de knop met onze Magnetron met Grill-functie. Van de knapperige korst op een lasagne tot het breekbare laagje op een crème brûlée; creëer nu de texturen en smaken van trage ovengaring met de snelheid en efficiëntie van een magnetron. Ontdooi- en opwarmfuncties helpen u ook bij het bereiden van fantastische smaken die zelfs de hoogste verwachtingen overstijgen. Bespaar ruimte zonder functionaliteit in te boeten Met deze compacte combinatiemagnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij de grotere modellen. Met deze compacte magnetron kunt u gerechten bereiden, grillen, opwarmen of ontdooien op hetzelfde hoge niveau als bij een groter model. Zo haalt u het beste uit de ruimte in uw keuken en kunt u een grote hoeveelheid verschillende gerechten in één compact apparaat bereiden. Een snellere manier om te bakken en braden Een efficiënte manier om te grillen, toasten, bakken of braden Deze zeer doeltreffende grill werkt sneller dan traditionele ovens, en zal uw gerechten perfect bakken, braden en koken. Absolute nauwkeurigheid, telkens weer Het timerdisplay geeft u nog betere controle over de precieze kooktijd van uw gerechten Het glazen timerdisplay met aanraaktoetsen geeft u nog meer controle over uw kookproces. De timer wordt geactiveerd door op het LCD-scherm start/stop in te voeren. Dit betekent dat u absolute nauwkeurigheid kunt verwachten, zelfs als u even van de oven weg loopt. Lage deurtemperatuur voor veilig gebruik De ‘Safe to Touch Plus’ deur zorgt ervoor dat de buitenkant van de deur koel blijft. Dankzij de ‘Safe to Touch Plus’ deur is de buitenkant van de ovendeur altijd koel voor een veilig gebruik. AEG MaxiKlasse™ oven met de grootste binnenruimte én bakplaat in zijn klasse. Magnetronvermogen: 1000 W TouchControl bediening Display met timer voor in- en uitschakeling, tijdsaanduiding en temperatuurvoorstellen

Extra informatie

Typenummer

Merk

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug