AEG KWK884520M

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543582891 Categorie:

Beschrijving

Stijlvolle, flexibele bewaring van uw wijnen Compacte wijnkoeler voor flexibele wijnopslag Deze compacte wijnkoeler biedt het ultieme in stijl en flexibiliteit. Hij heeft een temperatuurbereik van 5 tot 20 graden, en past perfect bij uw andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG. Met de temperatuurregeling van 5 tot 20 graden biedt de compacte AEG-wijnkoeler een hoge flexibiliteit voor al uw wijnen – rood, wit en rosé. U kunt er zeker van zijn dat uw wijn altijd in optimale omstandigheden wordt bewaard. Bovendien wordt de kast perfect uitgelijnd met de andere keukenapparaten van het compacte assortiment van AEG. Flexibele opslag voor een wijde range aan flessen De indeling van deze wijnkoeler maakt het mogelijk om ook grotere flessen te bewaren. Van champagne tot prosecco, in deze wijnkoeler passen flessen die verschillend zijn van maat en vorm. Zijn flexibele ontwerp biedt meer ruimte tussen de schappen, waardoor de wijn in verschillende posities kan worden bewaard, zonder de opstelling aan te passen. Zo blijft iedere collectie koel en gevarieerd. Past naadloos in de keuken De wijnkoeler is ontworpen zonder handgrepen, waardoor hij er gestroomlijnd uitziet. De wijnkoeler heeft een gestroomlijnde, naadloze afwerking. Hij heeft geen handgrepen, en opent door er licht tegen te duwen. De koeler aligneert met andere AEG apparaten, zodat u een onberispelijke look creëert in uw keuken. Ideale wijnbewaarplaats in de keuken Grote capaciteit met ruimte voor 18 flessen Netto inhoud koelruimte: 49 liter Elektronische temperatuurregeling met TouchControl Geluidsniveau: 39 dB DynamicAir-Technologie LED-interieurverlichting

Extra informatie

Typenummer

Merk

Inhoud

Klasse

Systeem

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug