AEG SDB41611AS

Product elders goedkoper?
SKU: 7332543530991 Categorie:

Beschrijving

Veilig opbergen van zware producten op elk niveau in de koelkast Robuuste plateaus van veiligheidsglas voor zware producten Het koelgedeelte in deze koel-vriescombinatie beschikt over stevige schappen van veiligheidsglas waar u zelfs de zwaarste spullen op kunt zetten. Elk schap in de koelkast van deze koel-vriescombinatie is gemaakt van sterk veiligheidsglas – het beste materiaal voor stabiliteit en robuustheid. Door de sterkte van het glas kunnen er zware producten op gezet worden, die veilig op elk niveau kunnen worden opgeborgen. Grotere flexibiliteit voor het aanpassen van uw opslagruimte Verstelbare vakken in de deur voor grotere flexibiliteit Dankzij de verplaatsbare deurvakken in deze koel-vriescombinatie kunt u uw opslagruimte aanpassen aan uw eigen behoeften. De aanpasbare deurvakken in de deur van deze koel-vriescombinatie bieden u grotere flexibiliteit bij het organiseren van uw voedsel. U kunt de vakken verstellen voor grote flessen of om bijvoorbeeld kleine potjes efficiënt te organiseren. Efficiënte opslag van lange artikelen Groentelade over de volledige breedte Groentelade over de hele breedte voor het efficiënt bewaren van langwerpige etenswaren. Fruit en groente zijn er in vele maten en vormen. En ze moeten allemaal op een efficiënte manier worden bewaard, ook selder en komkommer! Deze koelkast heeft een lade over de hele breedte zodat de beschikbare ruimte aan te passen is aan uw behoeften en u eenvoudig een plekje kunt vinden voor lange etenswaren. Netto inhoud koelruimte: 208 liter Netto inhoud vriesruimte: 50 liter Mechanische temperatuurregeling LED interieurverlichting Stil: slechts 36 dB Automatische ontdooiing koelruimte Deurscharnieren: rechts & omkeerbaar

Extra informatie

Typenummer

Merk

Inhoud

Klasse

Systeem

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug