Siemens ET475FYB1E

Product elders goedkoper?
SKU: 4242003689127 Categorie:

Beschrijving

Algemene informatie: Groot roestvrijstaal grilloppervlak Grilloppervlak kan volledig of voor de helft worden ingeschakeld Temperatuur instelbaar van 160-240 °C Warmhoudfunctie (70°C) Reinigingsfunctie (40°C) 2 spatels bijgeleverd Design: Facet-design Te combineren met glaskeramische kookplaten met facet-design Glaskeramisch deksel Comfort / Zekerheid: touchSlider Digitaal LED display met kookstanden kookwekker, count-up timer reStart functie Weergave energieverbruik wipeGuard: wrijfbeveiliging 20 seconden 2-voudige restwarmte indicatie Hoofdschakelaar Kinderbeveiliging Veiligheidsuitschakeling Technische data: Inbouwmaten (hxbxd): 90 x x mm Minimale werkbladdikte: 30 mm Aansluitwaarde: 1,9 kW Aansluitsnoer: 1 m

Extra informatie

Typenummer

Merk

Vermogen

Inhoud

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug

0