Zanussi ZBB28475SA

Product elders goedkoper?

Beschrijving

Gemakkelijk onderhoud van het diepvriesgedeelte LowFrost technologie om minder vaak en makkelijker te ontdooien Dank zij de LowFrost technologie in het diepvriesgedeelte is ontdooien minder vaak nodig dan bij standaardsystemen. En met slechts beperkte ijsvorming kan het ontdooien en reinigen snel en gemakkelijk uitgevoerd worden. Bekijk uw voedsel in een heller licht Led-verlichting voor heldere, gelijkmatige verlichting en energiebesparing De led-verlichting in de koelkast verlicht niet alleen beter, het verbruikt ook minder energie dan normale lampjes, wat u geld bespaart. U zult dankzij deze ledbinnenverlichting geen probleem hebben alle artikelen in uw koelkast te zien. Led produceert niet alleen heller, gelijkmatiger licht, maar het verbruikt ook minder energie dan standaard lampjes. Een heldere, goedverlichte koelkast en minder energiekosten; kan het nog beter? Snelvriezen of -koelen op verzoek Snelkoelfunctie voor het snel invriezen of koelen van nieuwe etenswaar Met de snelkoelfunctie kunt u nieuw gekochte verse producten sneller koelen of invriezen, zonder de temperatuur van de al aanwezige producten te verhogen. Na een lange dag boodschappen doen moet uw aangekochte verse voedsel soms snel worden gekoeld of ingevroren om het vers te houden. De snelkoelfunctie koelt of vriest nieuwe producten of grotere hoeveelheden voedsel sneller, zonder de temperatuur van de al aanwezige producten te verhogen. Netto inhoud koelruimte: 192 liter Netto inhoud vriesruimte: 72 liter Elektronische TouchControl met digitale indicaties voor precieze controle Elektronische temperatuur controle met LCD LED interieurverlichting Stil: slechts 35 dB Luchtcirculatie voor een gelijkmatige temperatuurverdeling

Extra informatie

Typenummer

Merk

Inhoud

Klasse

Systeem

Nismaat

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug

0