Zanussi ZHG714G

Product elders goedkoper?

Beschrijving

De vlakschermkap die u ruimte bespaart De ruimtebesparende vlakschermkap wordt rechtstreeks in uw keukenkastje geïnstalleerd. Dankzij de vlakschermkap van Zanussi kunt u de lucht in uw keuken schoon houden zonder in te leveren op ruimte. Ze wordt direct in uw overhangende kastje geïnstalleerd, waardoor ze bijna geen ruimte inneemt. En het subtiele ontwerp botst niet met de stijl van uw woning. Waarom meer tijd besteden aan het reinigen van apparaten dan nodig? Makkelijk te reinigen filter voor minimaal onderhoud De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de afwasautomaat! Als het op de nodige reiniging van elk apparaat aankomt, geldt het principe dat hoe minder u doen moet, hoe beter! De aluminium filtercassette in deze afzuigkap vraagt niet meer dan enkele seconden van uw tijd. Wanneer deze gereinigd moet worden, stop hem gewoon in de afwasautomaat en klik hen nadien terug in de afzuigkap. Makkelijk! Voor snelle, eenvoudige bediening met de vingers Schuifregelaar voor supereenvoudige instelling van het vermogen Schuif gewoon met uw vingertoppen over de bedieningstoets tot u het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt! De hoeveelheid vermogen die een afzuigkap u moet bieden, kan verschillen gedurende de bereiding van een maaltijd. Het aanpassen ervan kan niet eenvoudiger dan dit: schuif gewoon met uw vingertoppen over de bedieningstoets tot u het ideale snelheidsniveau en zuigvermogen bereikt hebt. Eenvoudig – en energiezuinig ook! Afzuigunit, breedte 70 cm Schuifregelaar, standen: 3 Aantal motoren: 1 Afzuigkracht (hoog/laag): 420/220 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 67/54 dB(A) Energie-efficiëntieklasse: D Vetfilter: 2 stuks – metaal

Extra informatie

Typenummer

Merk

Kleur

Afmetingen

Afzuigcapaciteit

Afvoerdiameter

Hoogte

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug

0