Zanussi ZHP60260SA

Product elders goedkoper?

Beschrijving

Zo ziet u het, zo niet! Wegklapbare afzuigkap voor kleinere keukens Deze slimme afzuigkap die u indien nodig uit de wand trekt en na gebruik wegklapt is de perfecte oplossing als u weinig ruimte in de keuken heeft. Natuurlijk wilt u een frisruikende keuken zonder kookgeurtjes. Maar wat als ruimte een probleem is en een standaard afzuigkap te veel ruimte inneemt? Zoek niet verder. Deze slimme afzuigkap trekt u uit de wand als u hem nodig heeft en u klapt hem netjes weg als u klaar bent. Dat is nog eens makkelijk! Zorgt ervoor dat uw keuken altijd aangenaam en fris ruikt! 3 snelheidsniveaus voor elke kooksituatie Drie snelheidsniveaus bieden u de exacte hoeveelheid vermogen, van hoog tijdens het braden, tot laag wanneer u gewoon de keukenlucht wilt verfrissen. Soms hebt u slechts een zuchtje verse lucht nodig, en soms een windstoot! U kunt deze afzuigkap doeltreffend regelen, naargelang de situatie. Van volle kracht om sterke geuren te verwijderen, tot zeer zacht om meer frisse lucht in de keuken te brengen – en middelmatig voor alle situaties daartussen! Omdat koken niet altijd ‘één ding tegelijk doen’ is! Bediening aan de voorzijde voor snelle en makkelijke snelheidkeuze De frontale bedieningsknoppen op deze afzuigkap zorgen ervoor dat u met een hand makkelijk en snel de instellingen kunt aanpassen, zelfs als u met de andere hand iets anders doet! Temperatuur, bereidingstijd, afzuigkracht: wanneer u een maaltijd bereidt, zijn er verschillende factoren die u moet controleren, beheren en aanpassen. Bij deze afzuigkap bevindt de bediening zich exact waar u ze wenst en nodig hebt – aan de voorzijde – zodat u snel en eenvoudig toegang hebt. Waarom meer tijd besteden aan het reinigen van apparaten dan nodig? Makkelijk te reinigen filter voor minimaal onderhoud De aluminium cassettefilter van deze afzuigkap vergt echt weinig onderhoud. Om deze te reinigen plaatst u hem gewoon in de afwasautomaat! Als het op de nodige reiniging van elk apparaat aankomt, geldt het principe dat hoe minder u doen moet, hoe beter! De aluminium filtercassette in deze afzuigkap vraagt niet meer dan enkele seconden van uw tijd. Wanneer ze gereinigd moet worden, stop ze gewoon in de afwasautomaat en klik ze nadien terug in de afzuigkap. Makkelijk! Vlakscherm afzuigkap, breedte 60 cm Aantal motoren: 1 Afzuigkracht (hoog/laag): 280/160 m³/h Geluidsniveau (max./min.): 61/49 dB(A) Energie-efficiëntieklasse: D Vetfilter: 1 stuks – metaal

Extra informatie

Typenummer

Merk

Kleur

Afmetingen

Afzuigcapaciteit

Afvoerdiameter

Hoogte

BEZORGEN

De bezorgkosten zijn op werkdagen en op zaterdag GRATIS, tenzij anders vermeld, op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

AFLEVERING

Aflevering normaal:
Aflevering geschiedt uitsluitend in Nederland, de waddeneilanden in overleg. De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegangkelijk is zonder trappen. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg met u afgesproken. Een door u uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na opdracht. Onze apparatuur is speciaal geproduceerd voor de Nederlandse markt.

Aflevering kleine artikelen:
Kleine artikelen versturen wij standaard per post. U dient dan het openstaande bedrag van te voren naar ons over te maken.

Bezorgafspraak annuleren:
Een afspraak welke niet door kan gaan dient minimaal 48 uur van te voren aan ons te worden gemeld. Komt onze chauffeur en u bent niet thuis dan dient er een nieuwe afspraak te worden gemaakt.

Betaling graag altijd met uw bestelnummer op onze bankrekening.
Indien uw betaling niet bij ons zichtbaar is op het moment van levering, kan er helaas niet geleverd worden.

Factuur
Bij levering ontvangt u een afleverbon, het factuur krijgt u per e-mail toegestuurd.

AFHALEN

Uiteraard kunt u ook bij ons een bestelling afhalen.

WIJ STAAN 7 DAGEN IN DE WEEK KLAAR VOOR AL U VRAGEN. U KUNT ONS ELKE DAG BEREIKEN TUSSEN 09:00 UUR TOT 22:00 UUR.

085-0602945

Live Chat

Stuur een e-mail

Bel mij terug

0